Ahol a szíved, ott a kincsed is.

- Céljaink -

Tokaj-Hegyalja természeti környezetének megóvása, teremtett- és épített örökségének megőrzése, fejlesztése, a borvidék nemzedékek által elsajátított tudáskincsének megismertetése.

Tállya és más tokaj-hegyaljai települések fejlődésének támogatása. A tokaj-hegyaljai lakosság életkörülményeinek jobbítása, segítése, képzésének, tanulmányainak előmozdítása, munkalehetőségeinek, vállalkozási tevékenységének támogatása.

Zemplén és Abaúj közművelődési, gasztrokulturális, turisztikai értékeinek megőrzése, fejlesztése, átadása a civilek, helyi lakosság, a gazdasági szervezetek, a vállalkozások, a borvidékről elszármazottak összefogásával, anyagi és természetbeni támogatásával.

#tokajhegyalja, #kincseshegyalja, #együtt

- Mit teszünk? -

Tállya, - székhelyünk települése, a borvidék ősi központja, - valamint a környező települések, a zempléni és abaúji együttműködő települési önkormányzatok, egyházi szervezetek, vállalkozások, oktatási intézmények, civil szervezetek, magánemberek megszólítása, összefogása, együttműködésének kezdeményezése, koordinálása, az a "katalizátor szerep", amely alapítványunk aktivistáinak sajátja. 

Közösségszervezés, gasztrokulturális programok szervezése. Az alapítvány hagyományokra, helyi örökségünkre, értékeinkre (kincseinkre) építő tevékenysége, rendezvényei, amelyek tapasztalatunk szerint jelentős település- és közösségfejlesztő hatással bírnak.

Szervezetünk működésének lényege a társadalmi párbeszéd szorgalmazása, a közösségi értékek ápolása, megőrzése és a civil kapcsolatok működtetése. E célok megvalósításának kiváló "terepei" személyes kapcsolatokat szorgalmazó rendezvényeink. Tevékenységünk jelentősen ráirányítja a figyelmet térségünkre: Tokaj-Hegyaljára, Zemplénre és Abaújra.

"Ahol a szíved, ott a kincsed is"