Adj Esélyt egy Fiatalnak! - Együtt Adunk.

2023 decemberi adománygyűjtésünk során

támogató magánszemélyektől 220 000 Ft adomány érkezett.

Ezzel az összeggel szeretnénk segíteni egy Abaújban vagy Zemplénben élő tehetséges, tanulni vágyó, de anyagi nehézségekkel küzdő 14-15 éves fiatalt.

A hozzánk beérkező pályamunkák alapján választjuk ki azt a diákot, akinek az idén támogatást nyújtunk. A pályázat beküldésének határideje: 2024. február 29.

Mutasd be, miért Te érdemled meg a támogatást és a mentorálást!

2024. évi pályázati felhívás

Ki vehet részt a pályázatban?

14-15 éves vagy (8. osztályba jársz, illetve ebben a tanévben kezdted gimnáziumi, középiskolai, szakképzős tanulmányaidat) – ez most Neked szól!

Szeretnél fejlődni és a tehetséged kibontakoztatni – ez most Neked szól!

Vannak már konkrét céljaid, vagy még nem döntöttél, de határozottan érdeklődsz egy szakma vagy terület iránt – ez most Neked szól!

Tudod, hogy a nagy álmokért és célokért tanulni és tenni kell – ez most Neked szól!

Tapasztaltad már, hogy az "élet nem csak játék és mese", mert többször adódnak a családban pénzügyi nehézségek – akkor ez most biztosan Neked szól!

2024-ben egy nagyszerű lehetőséget kínálunk számodra.

Támogatóink jóvoltából anyagi segítséget nyújtunk Neked (220 000 forint) és igényed szerint útmutatásokkal, tanácsokkal is ellátunk.

Hogyan pályázhatsz?

Mit kell tenned, hogy Te légy a győztes pályázó?

Írj nekünk egy bemutatkozó levelet! Terjedelem: egy A/4-es oldal, 12-es betűmérettel, kb. 3000 karakter.

Mutasd be magad, ki vagy, hol élsz, hová jársz iskolába, mit tanulsz szívesen, mi érdekel, mit csinálsz a szabadidőben, milyen a családod, mivel foglalkoznak a szüleid? Mire vagy büszke, amit már elértél? Milyen nehézségeid vannak, miben tudnánk számodra segíteni? Mik a céljaid, álmaid, kinek látod magad tíz év múlva? Írj le nekünk bármit, amit szívesen megosztanál magadról! Fotót is küldhetsz /nem kötelező/.

Mutasd be, hogy miért Te érdemled meg az anyagi támogatást és a mentorálást!

Küldd el pályázatodat a Kincses Hegyalja Alapítvány e-mail címére: kincseshegyalja@gmail.com

A bemutatkozó levél beküldésének határideje: 2024. február 29.

Hajrá! Várjuk leveledet és a személyes találkozást!

Adatkezelés, Adatvédelem

A Kincses Hegyalja Alapítvány (továbbiakban Alapítvány) kijelenti, hogy a tevékenységével kapcsolatos adatkezelés megfelel a hatályos jogszabályoknak (ideértve különösen, de nem kizárólagosan az Európai Parlament és a Tanács (EU) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 rendelete (2016. április 27.); a továbbiakban: GDPR, illetve az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény) rendelkezéseinek.

Az Alapítvány elkötelezett a Felhasználók személyes adatainak védelme iránt, kiemelten fontosnak tartja a Felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.  Az Alapítvány a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát szolgálja.

A Felhasználó (továbbiakban Pályázó) bemutatkozó levelének elküldésével az Adj Esélyt egy Fiatalnak! – 2024. évi pályázaton való részvételével tudomásul veszi, illetve hozzájárul, hogy adatot szolgáltasson az Alapítvány számára, és elfogadja, hogy az Alapítvány  szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges bizonyos személyes adat(ok) önkéntes szolgáltatása.

Az Alapítvány számára önkéntesen szolgáltatott adatok és személyes információk kizárólag az Adj Esélyt egy Fiatalnak! – 2024. évi pályázaton való részvételhez kapcsolódnak, harmadik fél számára nem kerülnek átadásra, közlésre. A pályázat elbírálási idejét és a kiválasztást követően a Pályázók adatai és a személyes információk törlésre kerülnek.

Adataink:

Kincses Hegyalja Alapítvány

Székhely címe: 3907 Tállya, Kazinczy utca 7.

Telefon: +36 20 9593 733

Honlapcím: www.kincseshegyalja.hu

E-mail: kincseshegyalja@gmail.com


Adj Esélyt egy Fiatalnak! - Együtt Adunk.

Adománygyűjtő program

2023. november 28. - december 31.

Hogyan Adományozhatsz?

Az adományozás öröm és ünnep, amelynek Te is részese lehetsz! Segítsünk együtt egy fiatalnak álmai elérésében, és támogassuk őt további tanulmányaiban vagy életét meghatározó szakmájának elsajátításában!

Banki átutalással egyszerűen és biztonságosan adományozhatsz a Kincses Hegyalja Alapítvány számlájára. A közlemény rovatba kérjük, tüntesd fel: Adj Esélyt egy Fiatalnak!

Célkitűzésünk elérését magánszemélyként vagy gazdasági szervezetként, vállalkozásként egyaránt támogathatod! Adni mindig öröm!

Számítunk támogatásodra! Az adomány értékének megfelelően, kérésedre támogatói igazolást állítunk ki. Köszönjük, hogy velünk vagy!

Köszönjük, hogy segítesz esélyt adni egy fiatal tehetségnek! Kövess minket a közösségi médiában, és maradj naprakész az Adj Esélyt egy Fiatalnak! adománygyűjtő program fejleményeivel kapcsolatban. Minden támogatásnak óriási jelentősége van!

Banki átutalás

Technikai adatok:

Kedvezményezett neve: Kincses Hegyalja Alapítvány

Bankszámlaszám: 50437454-15555850-00000000

Közlemény: Adj Esélyt egy Fiatalnak!